Om oss

Brandskydd Norr AB – Utbildar, Säkerställer och utvecklar brandsäkerhet

Vi ger verksamheter rätt förutsättningar att förebygga och begränsa brand- och säkerhetsrisker i sina fastigheter. Vårt fokus utgår alltid från dig som kund, eftersom det är tillsammans med dig vi kan skapa en brandsäker miljö i din fastighet eller verksamhet. Vi har säte i Sundsvall och har kunder över hela mellersta Norrland.

Brandskydd Norr AB är den unga uppstickaren, med en övertygelse på att vi kan göra det bättre samt ge mer service än de trötta, stora ”drakarna”

Sommaren 2020 träffades de blivande delägarna, Andreas Ekström och Pontus Dahlin. Andreas har ägt, utvecklat och förvaltat fastigheter de senaste ca 20 åren. Pontus har de senaste 18 åren varit verksam inom brandskydd och räddningstjänst.

Andreas och Pontus såg behovet av ett lättförståeligt systematiskt brandskyddsarbete. Vi erbjuder ett av marknadens bästa websystem där kunden, bland annat, själv, automatiskt, får notiser och påminnelser om både våra och deras egna skyldigheter i brandskyddsarbetet.

Vi samarbetar med Gibon för att skapa innovativa lösningar för det digitala hjälpmedlet.

Vi samarbetar med TPN-Totalprojekt Norr och Bricon inom brandskyddsprojektering.

Vi samarbetar med vårat systerbolag Bygg & VA-service AB, när det gäller ordermottagning, lagerutlämning och logistik.

Bygg & VA-service AB är placerat i Granloholms industriområde, där vi  har bemannad butik samt lager för skyltar, brandsläckare m.m.

Majoritetsägare av Brandskydd Norr är PAAN Holding AB. I och med detta tillgodoser vi den ekonomiska bufferten som kan krävas för vår nuvarande expansiva fas.

Brandskydd Norr ABs vision är inte att bli den största aktören på marknaden. Vi vill vara den bäste inom vår region. Hos oss ska du som kund känna att vår största prioritet är säkerheten hos kunden.

Brandskydd Norr är ackrediterad av:

Vi är godkänd utbildare av AGERA, vilket medför avdragsrätt för utbildningar

Vårt löfte till dig är att du inte ska behöva tänka på brandskyddet.
Det gör vi åt dig.